EIT Food Awareness Day, događaj je koji promovira aktivnosti poljoprivredno-prehrambenog sektora te važnost samog projekta za buduće generacije i njegove potencijalne sudionike. Kroz sami projekt nastoji se osnažiti inovatore, poduzetnike i studente za razvijanje prvoklasnih rješenja društvenih izazova, ubrzati razvoj inovacija, stvoriti nova radna mjesta te povećati konkurentnost Europe.

Cilj događaja je upoznati EIT Food zajednicu, podići svijest o izazovima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, ponuditi uvid u EIT Food rješenja i definirati moguće sinergije i mogućnosti umrežavanja. Fokus je i na predstavljanju misije Programa široj javnosti, odnosno, kataliziranju transformacije prehrambenog sustava i učinkovitom udovoljavanju globalnih potreba prehrambenog sektora za sadašnje i buduće generacije kroz izgradnju, upravljanje i osnaživanje održive i pouzdane zajednice s centralnim fokusom na potrošača. 

TERA Tehnopolis d.o.o. kao EIT Food Hub Hrvatska organizira EIT Food Awareness day koji će se održati u okviru međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor®/Inova® 2019. u Zagrebu. 

Svi zainteresirani na događaj se mogu prijaviti putem poveznice.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.