OBZOR 2020 USVOJEN RADNI PROGRAM ZA 2016. I 2017. GODINU

Prema novousvojenom radnom programu za 2016. i 2017. godinu u sklopu programa Obzor 2020, Europska komisija će uložiti gotovo 16 milijardi eura u istraživanje i inovacije u sljedeće dvije godine. Nove prilike su direktno povezane s prioritetima Europske komisije te će znatno pridonijeti otvaranju novih radnih mjesta, rastu i investicijama, jedinstvenom digitalnom tržištu, energetici i klimatskim promjenama, unutarnjem tržištu s jačom industrijom te stvaranju Europe kao jačeg globalnog igrača.

Program će biti otvoren inovacijama, znanosti i svijetu te će podržati niz inicijativa: modernizacija europske industrijske proizvodnje, tehnologija i standardi u automatskoj vožnji, Internet i digitalizacija EU industrija, razvoj jake i održive ekonomije, pametni i održivi gradovi za bolju integraciju okolišne, transportne, energetske i digitalne europske mreže.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.