TERA Tehnopolis provodi projekt E-poslovni inkubator TERA kroz Program razvoja poslovne infrastrukture, u razdoblju od 1. listopada 2017. godine do 31. listopada 2019. godine. Glavni cilj projekta je unaprijediti inkubaciju i savjetodavne usluge poboljšanjem kvalitete poslovnog prostora kojeg TERA nudi poduzetnicima na adresi Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku te kroz razvoj softverskih alata na kojima će se temeljiti daljnji konzultantski rad s poduzetnicima.

Ukupnu vrijednost projekta, u iznosu od 2.492.875,90 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u iznosu od 1.946.686,79 kn.

Novouređena infrastruktura bitna je za pružanje daljnjih usluga jer, osim što djeluje kao poslovno-inovacijski centar i tehnološki inkubator, TERA je ujedno i Ured za transfer tehnologije matičnog Sveučilišta i Regionalni ured za transfer tehnologije, certificiran od strane HAMAG-BICRO-a.

 

Što nudi projekt E-poslovni inkubator TERA poduzetnicima?

Korištenje poslovnog prostora u TERA Inkubatoru

Korištenje opreme i programske podrške Inkubatora

Korištenje značajno unaprijeđenih konzultantskih usluga

 

U svakodnevnom poslovanju inkubatora prate se međunarodni trendovi i razvijaju usluge sukladno kriterijima 3. i 4. generacije poslovnih inkubatora čiji je naglasak na umrežavanju, online inkubaciji i online pružanju usluga. Istodobno se nudi pristup tehnologijskim, poslovnim i financijskim mrežama te potpora u razvoju međunarodne komponente stanara i klijenata.

 

Glavni ciljevi projekta su unaprijediti…

1 Inkubaciju poboljšanjem kvalitete poslovnog prostora koji TERA nudi poduzetnicima na adresi Gajev trg 6 u Osijeku

2 Savjetodavne usluge razvojem softverskih alata na kojima će se temeljiti daljnji konzultantski rad s poduzetnicima

 

TERA nudi pristup tehnologijskim, poslovnim i financijskim mrežama te potporu u razvoju međunarodnog poslovanja stanara i klijenata. Upravo se zato u sklopu projekta razvijaju web-alati koji će biti dostupni poduzetnicima u svrhu lakšeg upravljanja poslovanjem, planiranja poslovanja i praćenja realizacije. Digitalizacijom usluga pospješit će se širenje poslovanja na području cijele regije, ali i uključivanje lokalnih poduzetničkih potpornih institucija u pružanju specijaliziranih usluga i povezivanju s istraživačkim institucijama.

 

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.