GREEN – Greening business through the Enterprise Europe Network

Projekt teži prema ekološkom aspektu u područjima prehrambene industrije i proizvodnje građevinskog materijala gdje se nalazi više od 310 000 poduzeća i preko 4 milijuna zaposlenika na Europskoj razini. Cilja se na doprinos poboljšanju ekoloških performansi malih i srednjih poduzeća u Europi i potporu Europskoj poduzetničkoj mreži u rješavanju ekoloških problema u dva specifična ekonomska sektora: prehrambena industrija i proizvodnja građevinskog materijala.

Aktivnosti projekta obuhvatile su istraživanje javnih i privatnih ekoloških mjera, u potpori malim i srednjim poduzećima u dva spomenuta sektora, izrada baze podataka pružatelja ekoloških usluga (ESP) i potencijalnih korisnika ekoloških usluga (mali i srednji poduzetnici), kao i više lokalnih radionica i satova obuke.

Konzorcij projekta je vođen od strane Unioncamere Veneto-a i sastoji se od 11 partnera sastavljenih od istraživačkih centara i gospodarskih i industrijskih komora iz Italije, Rumunjske, Grčke, Bugarske, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Turske i Hrvatske, koje su sve članice Europske poduzetničke mreže.

GREEN se financira iz Competitiveness and Innovation Programme-a Europske Komisije. Projekt je trajao dvije godina, a proračun projekta je iznosio 762.166,00 eura.

PREZENTACIJE:

DOKUMENTI:

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.