POSLOVNI SUSRETI

B2B na SIRHA sajmu

Početak: 10.5.2016.
Kraj: 10.5.2016.
Mjesto: Budimpešta, Mađarska

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne susrete u sklopu SIRHA sajma. Susret je namijenjen poljoprivrednom, prehrambenom te ugostiteljskom sektoru, a cilj je otkriti najnovije trendove u navedenim sektorima.

ICT proljeće

Početak: 10.5.2016.
Kraj: 11.5.2016.
Mjesto: Luxembourg, Luxembourg

ICT proljeće je jedan od najvećih europskih međunarodnih susreta iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Cilj susreta je prikazati najnovije trendove i inovacije te raspraviti o njihovom utjecaju na cjelokupno društvo. Sudionici će imati mogućnost pronaći partnera za daljnju suradnju i zajedničke poslovne poduhvate.

Susreti biokemijsko-tehnološkog sektora

Početak: 11.5.2016.
Kraj: 12.5.2016.
Mjesto: Mainz, Njemačka

Poslovni susret biokemijsko-tehnološkog sektora namijenjen je sudionicima iz područja biotehnologije, kemijske industrije, medicine, farmacije i veterine. Susret će se održati paralelno sa KET susretom namijenjenim ključnim tehnologijama kao što su nanotehnologija, biotehnologija, energetska učinkovitost u građevinarstvu i sl., a koji će se održati u okviru programa za istraživanje i razvoj Obzor 2020. Također, paralelno će biti održan i susret iz sektora materijala i nano i mikrotehnologija. Sastanak sve tri skupine će se održati 11. svibnja 2016. te će biti usmjeren na teme koje su od zajedničkog interesa.

AgroB2B@NSFair

Početak: 16.5.2016.
Kraj: 16.5.2016.
Mjesto: Novi Sad, Srbija

Europska poduzetnička mreža Srbije – Privredna komora Srbije i Poslovni inkubator Novi Sad, u suradnji s Novosadskim sajmom i Talijanskom trgovačkom agencijom, organiziraju poslovne susrete pod nazivom ˝AgroB2B@NSFair˝ u sklopu Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu. Susret je namijenjen proizvođačima i trgovcima u prehrambenoj industriji, a također su dobrodošle i tvrtke iz povezanih sektora kao što su poljoprivredni strojevi i oprema.

Rendez-Vous Ostrava 2016

Početak: 25.5.2016.
Kraj: 25.5.2016.
Mjesto: Ostrava, Češka

Poslovni susret ˝Rendez-Vous Ostrava 2016˝ usmjeren je na područja inženjerstva, metalurgije, ICT, elektronike, rudarstva i građevine. Cilj susreta je umrežavanje tvrtki i istraživača zainteresiranih za razmjenu novih projektnih prijedloga i pronalaženje poslovnih partnera.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.