PODUZETNIČKI IMPULS: Na vrijeme iskoristite pomoć u pripremi natječajne dokumentacije

Program poticanja poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls“ je tijekom godina utjecao na pozitivne pomake i trend rasta ukupnog sektora u uvjetima gospodarske krize. Prepoznata je važnost ulaganja u istraživanje, razvoj i inovacije te gospodarski značaj novih znanja i tehnologija kojima se izravno utječe na podizanje dodatne vrijednosti u svim poduzetničkim djelatnostima.

I ove godine će značajna sredstva biti izdvojena za jačanje tržišnog položaja subjekata malog gospodarstva koji trebaju poslovati na zajedničkom tržištu Europske unije gdje su konkurentni proizvodi i usluge rezultat proizvodnje znanja i primjene inovacija te predstavljaju temelj za međunarodnu konkurentnost i rast izvoza.

S ciljem učinkovitog ostvarenja aktivnosti Programa, svoj doprinos u pružanju stručne i konzultantske potpore poduzetnicima provodi i TERA Tehnopolis, regionalni tehnologijsko-razvojni centar i članica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, čija je osnovna zadaća razvitak na znanju utemeljenog gospodarstva i pružanje stručne podrške inovativnim poduzetnicima kreirajući proizvode sa novom dodanom vrijednošću. S ciljem što većeg broja uspješnih i inovativnih prijava na Poduzetnički impuls iz Istočne regije, TERA Tehnopolis nudi poduzetnicima sveobuhvatnu i stručnu pomoć pri izradi prijava za dodjelu bespovratnih sredstava. Osim toga, pruža i savjetodavne usluge: izrada poslovnih planova i investicijskih studija, brza izrada prototipova, poslovno savjetovanje i pomoć pri izradi EU projekata, zaštita i upravljanje intelektualnim vlasništvom, promicanje zaštite okoliša te tehnologijska i poslovna reorganizacija. Usluge koje pruža TERA Tehnopolis čine neizostavan dio uspješnosti i unaprjeđivanja poslovanja.

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona 031/251-000, e-poštom na ured[at]tera[.]hr, posjetom web stranice www.tera.hr ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.