IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

Obzor2020: Virtualni poduzetnički centar s različitim inovativnim aktivnostima koji podupire razvoj lokalne zajednice

Neprofitna organizacija iz Bosne i Hercegovine je u potrazi za konzorcijskim partnerima u sklopu programa Obzor2020. Projekt uključuje istraživanje i razvoj s ciljem poticanja poduzetničkih vještina lokalne zajednice. Traže se industrijski partneri i obrazovne institucije koje se bave razvojem inovativnih proizvoda za lokalnu zajednicu, sa iskustvom u upravljanju lokalne zajednice, poduzetništvu i ICT sektoru.

Eurostars: Traže se MSP-ovi s iskustvom u razvoju elektroničkih igračaka, inercijalnoj pokretnoj jedinici (IMU) i razvoju „ad hoc“ softvera

Švicarsko sveučilište priprema projektni prijedlog u sklopu programa Eurostars. Cilj projekta je razviti alat nadopunjen igračkama za procjenu, praćenje i promicanje motoričkih i kognitivnih sposobnosti kod djece. Traži se MSP koordinator koji već posluje na EU tržištu i zainteresiran je za prijavu novih projektnih prijedloga iz područja zdravstva te MSP za povezivanje inercijalne pokretne jedinice (IMU) u igračkama i razvoju „ad hoc“ softvera, u sklopu istraživačke suradnje.

Traže se proizvođači katalizatora za učinkovito pretvaranje ugljikovog dioksida i vodika u metanol

Velika njemačka kemijska tvrtka je u potrazi za proizvođačima novog katalizatora za učinkovito pretvaranje ugljikovog dioksida, obogaćenog plinovima i hidrogenom, u metanol. Katalizatori bi se trebali temeljiti na lako dostupnim baznim metalima i konvencionalnim tehnikama pripreme kao što su taloženje ili impregnacija. Plemeniti metali kao aktivna masa bi također bili opcija. Traži se suradnja u sklopu zajedničkog ulaganja, ugovora o licenci ili ugovora o istraživačkoj suradnji.

Traži se tehnologija za automatsko otkrivanje i praćenje vozila i tereta s povećanim rizikom od požara

Multinacionalna tvrtka koja se bavi utovarom, traži nove pristupe otkrivanja vozila i teretnih kontejnera s povećanim rizikom of požara dok se ukrcavaju na plovila poput trajekata i teretnih brodova na ro-ro / ro-off (RoRo). Osim toga, traži se i tehnologija za praćenje mjesta gdje su vozila/kontejneri parkirani. Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom ili tehničkog ugovora o suradnji.

Tehnologije i patenti za liječenje celijakije putem dijagnostičkih sredstava i cjepiva

Talijanska biotehnološka tvrtka traži istraživače ili tvrtke koje se bave istraživanjem ili nude nove tretmane za liječenje ili ranu dijagnozu i prevenciju celijakije. Traži se suradnja u okviru ugovora o licenci ili komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom.

Vodeći švedski distributer prehrambenih i neprehrambenih proizvoda traži proizvođače ekoloških proizvoda za švedsko tržište

Švedska tvrtka specijalizirana u distribuciji, prodaji i marketinškim aktivnostima prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, nudi svoje usluge trgovačkog posredovanja proizvođačima ekoloških, veganskih i bio proizvoda za ulazak na švedsko tržište. Traži se ugovor o distribuciji ili komercijalni ugovor.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.