Čitajući knjigu proživio sam mojih prvih dvadeset godina poduzetničkog iskustva još jednom. Drago mi je što je takva knjiga konačno napisana. Teoretski je snažna, ali knjiga tu ne staje, ide prema primjerima i konkretnim alatima koji su na raspolaganju poduzetnicima za rješavanje svakodnevnih problema za koje oni često nemaju pravo rješenje. Posebno mi se sviđa sagledavanje problema sa različitih stajališta, pozitivnog i negativnog, jer u poduzetništvu je baš tako, nije sve sjajno i nije sve crno.
Volio bih da je ova knijga napisana mnogo, mnogo ranije, jer tada bih i ja mogao izbjeći neke od pogrešaka iz ranijih faza. Lako je biti poduzetnik kad sve ide dobro i sukladno očekivanjima. No velika je istina, loše stvari se dešavaju i dobrim ljudima i zato je izuzetno važno znati što ćemo učiniti ako razvoj projekta krene u neželjenom smjeru.

Krešimir Rezo, poduzetnik
Krešendo Osijek

INOVATIVNO3 PODUZETNIŠTVO na metodološki inovativan način obuhvaća sadržaje koji čitatelju omogućuje iznimnu fleksibilnost korištenja tako da student, zainteresirani poduzetnik ili znanstvenik, može u neko poglavlje ući vrlo duboko s autorovim uputama za eventualno potrebne specijalističke sadržaje, dok ostala poglavlja može koristiti pliće, informativnije a ipak dobiti cjelinu. Autor, na vrlo vješt način, navodi čitatelje inžinjerskih znanja i zvanja na dodatne poduzetničke i ekonomske sadržaje koje je dobro znati kod pokretanja poduzetničkog pothvata.

prof.dr.sc. Nihada Mujić Mehičić,
Pravni fakultet u Osijeku,
Katedra metodološko-informacijskih znanosti

Ivan Štefanić je u svojoj knjizi INOVATIVNO3 PODUZETNIŠTVO identificirao faze transformacije ideje u rastući pothvat. Zbog toga je knjiga korisna svima koji uče o poduzetništvu i žele se poduzetno ponašati. Poseban doprinos knjige je u naglašavanju intelektualnog vlasništva čije razumijevanje je ključno u vrednovanju inovativnih poslovnih pothvata temeljenih na znanju.

Slavica Singer, professor emeritus
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku,
UNESCO Katedra za poduzetništvo

Autor je vlastite godine profesorskog ali i poduzetničkog iskustva začinio jedinstvenom strašću i sublimirao ih u akademski, ali istovremeno jednostavan i svakome razumljiv tekst. Knjiga potiče promjenu; prvo osnažuje poduzetnika iznutra, da bi na kraju on mijenjao okružje svojim djelovanjem.

mr.sc. Zorislav Kalazć, poduzetnik
INTERA Osijek

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.