BILATERALNI POSLOVNI SUSRETI U SEKTORU DELIKATESNE HRANE I PIĆA TAVOLA 2020 DOSTUPNI SU PREKO VIRTUALNE PLATFORME OD SREDINE LISTOPADA

Organizatori sajma delikatesne hrane i pića, Tavola 2020, zbog aktualne situacije s pandemijom koronavirusa, odlučili su odgoditi sajam i bilateralne poslovne susrete za 2021. godinu, točnije, od 21. do 23. ožujka 2021. godine. No, kako organizacija sajma i poslovnih susreta ne bi u potpunosti bila obustavljena u ovoj godini, organizatori su u fazi kreiranja virtualnog izložbenog okruženja.

Osim virtualne izložbe, u sklopu online platforme će biti organizirani i virtualni poslovni susreti. Pokretanje online platforme očekuje se sredinom listopada. Nakon toga, aktualna B2match Tavola web stranica više neće biti dostupna, a registrirani sudionici će svoje profile prebaciti na novu online platformu. Registracije novih sudionika od tada će biti otvorene narednih šest mjeseci.

Plan je da se virtualni poslovni susreti organiziraju otprilike dva dana u sredini svakog mjeseca. Svaki mjesec će biti posvećen jednom sektoru. Npr., sredina listopada će biti posvećena mliječnim proizvodima, sredina prosinca mesu, itd. Organizatori se nadaju da će sredina ožujka sljedeće godine biti posvećena fizičkom održavanju sajma i bilateralnih poslovnih susreta u Kortrijku (Belgiji).

Sve novosti možete pratiti na službenoj stranici bilateralnih poslovnih susreta.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.