DIGITAL TAKEOVER 2020

Digital Takeover 2020 najveće je regionalno „summit & expo“ izlaganje s fokusom na inovacije i transformaciju. Radi se o cjelodnevnom događaju koji će ugostiti više od 3.000 posjetitelja, a održava se 13. ožujka 2020. godine u Zagrebu, na Zagrebačkom velesajmu.

Ova inovativna edukativna platforma spojila je digitalne stručnjake i donositelje odluka (eng. „decision makers“) naše regije i započela temu digitalne transformacije na hrvatskom tržištu. Nakon lansiranja projekta 2015. godine, Digital Takeover brzo je postao centralno mjesto digitalnih komunikacija svih razina te se razvio iz niza od 10-ak manjih događanja i radionica u najveći regionalni „summit & expo“.

Digital Takeover projekt je u organizaciji 24sata, vodeće hrvatske medijske kuće, te je u fokusu uvijek imao razvoj najboljih digitalnih praksi i futuristički pogled na budućnost. U 2020. godini, Digital Takeover tematski se širi na sve aspekte inovacija i digitalne transformacije – od inovacijskog menadžmenta, kulturnih/konzumerističkih smjena, poslovne organizacije, tehnoloških infrastruktura, ljudskih resursa, marketinga i mnogih drugih područja. Mjesto je okupljanja svih lidera industrije koje nudi jedinstveno iskustvo edukacije, inspiracije i umrežavanja, a medijska pokrivenost događaja je 1.200.000+ EUR, čija se poruka širi cijelim tržištem.

Predavači na događanju su:

 • – Marc Randolph, Suosnivač Netflixa,
 • – Mate Rimac, Osnivač i CEO, Rimac Automobili i Greyp,
 • – Zlatko Dalić, Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije,
 • – Korado Korlević, Hrvatski znanstvenik i astronom,
 • – Morgaine Gaye, Futurologinja u području budućnosti hrane,
 • – Lars Silberbauer, Digitalni leader – LEGO & Viacom CBS,
 • – Elias Aalto, Suosnivač Wolt-a,
 • – Jan Gulliksen, Stručni član Švedskog vijeća za digitalizaciju i digitalni prvak Švedske,
 • – Stine Bjerre Herdel, Kreativna direktorica, Borsen,
 • – Srini Gopalan, Član Uprave – Deutsche Telekom AG,
 • – Andreas Perotti, Direktor marketinga i komunikacija, FACC,
 • – Ivan Mrvoš, Predsjednik uprave i izvršni direktor tvrtke Include,
 • – Ivan Ročić, CEO Securitas Hrvatska,
 • – Tanja Bivic Plankar, Predsjednica Blochchain Alliance Hrvatska,
 • – Boris Trupčević, CEO 24sata.

Ekskluzivan cjelodnevni uvid u najnovija transformacijska i inovacijska dostignuća, posjetitelji će moći dobiti u sklopu bogatog programa. Publika će na licu mjesta moći vidjeti, uvjeriti se i testirati napredne tehnološke proizvode iz raznih industrija.

Predstavit će se brojni izlagači inovativnim tehnološkim rješenjima, od kojih se izdvajaju sljedeći: Hrvatski telekom, Securitas Hrvatska, ExRey interaktivna mobilna aplikacija, tvrtka Orqa, Hrvatska Pošta, AIR-RMLD, električni bicikli Greyp Bikes, koje će posjetitelji moći i sami voziti.

Uz to, na događanju svoje proizvode izlažu i Iron Bull, Ivan Mrvoš, Spotsie, Holofiction, Miret, FINA, DUART, Miret, članovi ZICER-a. Startup Rijeka, VR-Pole i mnogi drugi.

Sudjelovanje na događanju je besplatno za sve TERA suradnike i klijente, a svoje iskaze interesa o sudjelovanju možete slati najkasnije do 7. veljače 2020. godine (petak) kako bi Vam glavni organizatori eventualno mogli osigurati prostor za izlaganje. Iskaze interesa možete slati na adresu e-pošte imrva[at]tera[.]hr, sa sljedećim informacijama: ime i prezime sudionika, točna adresa e-pošte na koju će sudioniku biti dostavljena kotizacija u digitalnom obliku te naziv tvrtke koja će biti navedena na akreditaciji uz ime sudionika.

Više informacija o događanju možete pronaći OVDJE.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.