DIH TERA – prvi DIH u istočnoj Hrvatskoj potpuno je operativan!

DIH TERA je potpuno operativan. Nema sumnje da će digitalizacija prožimati proračun EU-a u sklopu višegodišnjeg financijskog okvira za razdoblje od 2021. – 2027. godine. Da bismo se pripremili za sve mogućnosti koje će se pojaviti, okupili smo partnere i kreirali respektabilan konzorcij DIH TERA.

Konzorcij DIH TERA sastoji se od 15 partnerskih organizacija sa sjedištem u istočnoj Hrvatskoj, među kojima su sastavnice obaju sveučilišta istočne Hrvatske te razvojne agencije iz svih pet županija te regije, kao i poduzetničke potporne institucije i istaknuti hrvatski MSP-ovi s bogatim znanjem i iskustvom u području IT sektora i procesa digitalizacije. Konzorcij DIH TERA spreman je podržati digitalnu transformaciju poljoprivrede i prehrambene industrije u istočnoj Hrvatskoj.

Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli da to postignemo. Uslijedit će puno novih informacija o ovoj temi. U međuvremenu, ako imate ideju i želite surađivati s nama, samo nas obavijestite.

 

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.