EIT Food u 2022. godini

EIT Food u 2022. godini ponovno otvara svoja vrata za prijavu svih zainteresiranih pojedinaca na najtraženije programe.

  • RIS Fellowships & RIS Talents – programi plaćenog stažiranja namijenjeni studentima diplomskih studija i diplomiranim studentima te studentima doktorskih studija i poslijedoktorandima. Stažiranje se odvija u partnerskim tvrtkama EIT Food-a, uz financijsku potporu u iznosu od 1.350 do 1.800 eura
  • Radionica Challenge Labs – natjecanje temeljeno na „design thinking“ metodologiji s ciljem rješavanja glavnih izazova u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, a uz priliku za osvajanje nagrade od 2.000 eura. Zainteresirani se mogu prijaviti pojedinačno ili kao tim.
  • Međunarodna Challenge Labs radionica – natjecanje na nacionalnoj razini dobilo je novu dimenziju širenjem na međunarodnu razinu. Svi zainteresirani imat će priliku surađivati s interdisciplinarnim timovima iz cijele Europe, sve to uz mogućnost osvajanja dodatnih financijskih nagrada.
  • Ljetne škole organizirane online od strane europskih stručnjaka iz poljoprivredno-prehrambenog sektora. Dostupne teme su: ciljana prehrana, transparentni prehrambeni lanac i kružni poslovni modeli.

  • EIT Jumpstarter –
    jedan od najpoznatijih europskih predakceleratorskih programa. Kroz program sudionici primaju potporu najboljih mentora i imaju mogućnost osvojiti do 10.000 €.
  • TeamUp spaja vodeće tehnologe s poduzetnicima i pruža im potporu u njihovu zajedničkom pokretanju učinkovitih pothvata u poljoprivredno-prehrambenom sektoru. Financijska potpora po timu, za tri mjeseca, iznosi 2.000 eura.

Doznajte više i unaprijedite svoju tvrtku ili pokrenite novu uz potporu EIT Food programa.

Više informacija pronađite na službenoj stranici programa putem sljedeće poveznice, a za dodatna pitanja kontaktirajte nas na adresu e-pošte: ured@tera.hr .

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.