IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

Dizajner vrlo tankog furnira za pločice traži proizvođača vrlo tankog kamena

MSP iz Belgije razvilo je projekt za proizvodnju vrlo tankih pločica od prirodnog kamena s visokom otpornošću na udarce. Cilj projekta je razviti ovaj inovativni proizvod do faze komercijalizacije (trenutno je u fazi demonstracije). Traži se inovativni proizvođač vrlo tankog kamena koji bi proizveo testne primjerke za ovaj istraživački projekt u sklopu programa Eurostars. Rok za predaju projektnog prijedloga je 3. rujna 2020. godine.

 

Traže se podugovarači za razvoj EIC (European Innovation Council) akceleratora u svrhu razvoja stanica za punjenje električnih vozila

Britanska tvrtka priprema projektni prijedlog za Europski inovacijski koncil (European Innovation Council) i traži proizvođače električne energije, baterija, vodika te vozila koji bi radili na projektu. Cilj projekta je povećati broj stanica za punjenje električnih vozila u Europi sa zamjenskim baterijama za teretna vozila, autobuse i automobile, kako bi uključili pohranu akumulatora za podešavanje tereta u cilju lakšeg upravljanja mrežama. Traže se partneri za suradnju u okviru istraživačkog i drugih vrsta ugovora.

 

Traže se udruženja proizvođača za sudjelovanje u PRIMA 2020 projektnom prijedlogu: Predstavljanje prednosti pristupa voda-ekosistem-hrana (tzv. Nexus pristup)

Španjolska poslovna udruga, specijalizirana za tehnologiju u poljoprivredi, priprema istraživačko-razvojni projektni prijedlog u cilju osiguranja optimalnog gospodarskog razvoja, zaštite okoliša i pristupa prirodnim resursima u izoliranim zajednicama Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka. Udruga traži europska udruženja proizvođača u cilju istraživačke suradnje za PRIMA projektni prijedlog predstavljanja prednosti pristupa voda-ekosistem-hrana (tzv. Nexus pristupa).

 

Nizozemska tvrtka traži nove metode i tehnologije za praćenje i kontrolu kvalitete voća i povrća u supermarketima

Nizozemska vodeća tvrtka koja se bavi trgovinom traži nove metode i tehnologije kako bi poboljšala praćenje i kontroliranje kvalitete voća i povrća u supermarketima. Tvrtka traži partnere koji bi razvili aplikacije u okviru tehničkog ugovora o suradnji.

 

Nizozemska transportna tvrtka traži održive metode i tehnike za osiguranje tereta u kavezima bez upotrebe plastike

Nizozemska transportna tvrtka bavi se raspodjelom tereta u kamionima, zatim punjenjem tereta u kamionima te mrežnom distribucijom. U cilju održivog poslovanja, tvrtka traži nove ideje, metode i tehnike za osiguranje tereta u kavezima, bez upotrebe plastike ili drugih materijala koji zagađuju okoliš. Traži se suradnja u okviru istraživačkog ili tehničkog ugovora o suradnji.

 

Austrijska industrijska tvrtka traži start-up tvrtke s rješenjem za analizu velikih podataka industrijskih sredstava

Austrijski proizvođač vatrostalnog metala traži tehnička rješenja za izdvajanje relevantnih podataka iz velikih skupova podataka. Cilj je analiza podataka u znanstvenom i tehničkom kontekstu kako bi se optimizirala energetska učinkovitost, stabilnost procesa, kontrola kvalitete i smanjio otpad. Odabrane start-up tvrtke će zajedno razvijati i primjenjivati tehnologiju u okviru ugovora o tehničkoj suradnji ili komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom.

 

Poljska platforma koja povezuje kupce i dobavljače, traži proizvođače ili distributere medicinske opreme

Poljska online platforma razvijena je u cilju povezivanja kupaca i prodavača medicinske opreme. Platforma olakšava prodaju opreme bolnicama, laboratorijama itd. Tvrtka traži proizvođače ili distributere medicinske opreme koji su zainteresirani promovirati ili prodavati njihove proizvode kroz platformu. Traži se suradnja u okviru ugovora o distribuciji.

 

Rumunjski distributer opreme za obradu drva traži partnere za suradnju

Rumunjska tvrtka, specijalizirana u distribuciji i uvozu opreme za obradu drva, traži proizvođače i distributere u cilju suradnje u okviru ugovora o distribuciji.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.