ODRŽAN BIG BRAND BOOTCAMP 2021 U OSIJEKU!

Održati dvodnevni događaj sa stručnjacima iz brojnih institucija i tvrtki, različitih područja interesa te sudionicima koji u dva intenzivna dana do kraja uspiju zadržati pažnju, nimalo nije jednostavno. Još ako k tome pridodamo aktualnu pandemiju koronavirusa, definitivno je riječ o uspješno održanom događaju.

Ovogodišnji Big Brand Bootcamp održan je 7. i 8. lipnja, a glavni organizator je TERA Tehnopolis, EIT Food HUB Croatia, koji u toj ulozi djeluje već četiri godine. EIT Food najveća je i najutjecajnija inicijativa Europskog instituta za inovacije i tehnologiju vezana uz poljoprivredno-prehrambeni sektor, čija je misija povezivanje tvrtki, sveučilišta i istraživačkih centara u Europi te poticanje poduzetništva i inovacija.

Prvi dan događaja održana su predavanja stručnjaka iz različitih institucija i tvrtki kao što su Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, KREŠENDO obrt za grafičke usluge, tvrtka SANO d.o.o. te TERA stručnjaci koji su sudionike upoznali s EIT Food programom i aktivnostima koje im mogu pomoći u unaprjeđenju njihovog budućeg poslovanja. Drugi dan, prvi dio događaja bio je također namijenjen predavanjima stručnjaka iz Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA), Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek te tvrtke Saponia d.d. U drugom dijelu sudionici su bili podijeljeni u grupe zajedno sa svojim mentorima te radili na pripremi pitch prezentacije svojih inovativnih ideja koje su na kraju dana izložili pred auditorijem.

Ukoliko dolazite iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, imate ideju ili već uhodano poslovanje, kontaktirajte nas i izabrat ćemo program koji je u skladu s vašim potrebama te koji vam može pomoći unaprijediti vaše poslovanje kroz dodatna financiranja, mentorstvo, edukacije i pronalazak novih partnera!

Događaj je ujedno organiziran u okviru informiranja u sklopu projekta TERA – Savjetnik za poduzetnike II. Ukupnu vrijednost projekta TERA SAPO II, u iznosu od 794.789,60 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 490.224,45 kn.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.