Otvorene prijave za Mosh! tehnološki vikend!

Poduzetnički inkubator BIOS i Osijek Software City uz pokroviteljstvo Grada Osijeka organiziraju Mosh! tehnološki vikend u sklopu kojega će se održati predavanja, prezentacije primjera dobre prakse, okrugli stol na temu razvoja i financiranja kreativne industrije i 24-satni hackathon.

Mosh! tehnološki vikend održava se od  15. listopada 2021. godine od 11:00 sati do 16. listopada 2021. godine do 11:00 sati u prostorima Kulturnog centra Osijek.

Nakon hackathona bit će organizirana prezentacija rješenja pred komisijom. Zadana tema hackathona bit će objavljena natjecateljima na dan natjecanja, a lajtmotiv konferencije i natjecanja je gaming i kreativna industrija.

Sudionici hackathona imat će sve tehničke preduvjete za rad (stolove, struju, internet). Laptopi i stolna računala nisu uključeni, tako da sudionici trebaju ponijeti svoju opremu. Maksimalan broj osoba po timu je 4, a svaki će tim imati mentora koji će biti dostupan za stručne savjete, razgovor i ostala pitanja.

Nagrade za prva tri mjesta iznose:

  1. mjesto – 10000 kuna
  2. mjesto – 5000 kuna
  3. mjesto – 2000 kuna

Prijave za članove timova otvorene su do 8. listopada 2021. godine, a registrirati se možete putem prijavnog obrasca na ovoj poveznici.

Također, otvorene su prijave i za zainteresirane koji žele održati predavanje ili prezentaciju primjera dobre prakse u trajanju od 30 do 45 minuta, sudjelovati na okruglom stolu na temu razvoja i financiranja kreativne industrije ili sudjelovati na događaju u ulozi mentora. Prijavni obrazac možete pronaći ovdje.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.