POSLOVNI SUSRETI

Qatar Virtual Matchmaking & Exhibition 2021

Početak: 13.7.2021.
Kraj: 15.7.2021.
Mjesto: Online (Katar)

Europska poduzetnička mreža Katara i Katarska razvojna banka (QDB) organiziraju međunarodne B2B poslovne susrete pod nazivom „Qatar Virtual Matchmaking & Exhibition 2021“. U svom trećem izdanju događaj će okupiti renomirana poduzeća, distributere i lokalna poduzeća da bi istražili i razvili buduća partnerstva s međunarodnim tvrtkama. Cilj je događaja podizanje svijesti o proizvodnim mogućnostima u Kataru uz otvaranje novih horizonata međunarodnim tvrtkama za partnerstvo s vodećim proizvođačima u Kataru.

 

Partnerships for Horizon Europe: mobility, climate and energy projects

Početak: 20.7.2021.
Kraj: 22.7.2021.
Mjesto: Online (Italija)

Europska poduzetnička mreža i organizacija Fondazione Torino Wireless organiziraju međunarodne B2B poslovne susrete „Partnerships for Horizon Europe: mobility, climate and energy projects. Cilj je događaja informiranje o programu Obzor Europa, drugom stupu, klasteru 5 – Klima, energija i mobilnost te pronalazak potencijalnih partnera. Ključne su teme događaja: pametna mobilnost i logistika, sigurni i otporni sustavi prijevoza, učinkovito, održivo i uključivo korištenje energije, kružno gospodarstvo, klima i okoliš, rješenja za urbane četvrti, pametni gradovi i društva, informacijska i komunikacijska tehnologija te digitalizacija.

 

CONNECTO 2021

Početak: 27.7.2021.
Kraj: 29.7.2021.
Mjesto: Online (Bosna i Hercegovina)

Europska poduzetnička mreža i INTERA Tehnološki Park organiziraju međunarodne B2B poslovne susrete pod nazivom „CONNECTO 2021“. Događaj pruža priliku pronalaska partnera, klijenata te dobavljača u Bosni i Hercegovini, zemljama zapadnog Balkana ili bilo gdje na svijetu. Ključne su teme događaja: digitalizacija, informacijska i komunikacijska tehnologija i telekomunikacija, proizvodi i poluproizvodi od metala, drveta i plastike, usluge inženjeringa, dizajna i savjetovanja, građevinarstvo, industrijski i građevinski alati i strojevi, vinarstvo, poljoprivreda i hrana te turizam, sport i rekreacija.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.