Otvorene prijave za EIT Food Government Executive Academy 2022!

Projekt: EIT Food

Što je EIT Food Government Executive Academy (GEA)?

GEA je program obuke na izvršnoj razini za predstavnike javnog sektora iz zemalja srednje, istočne i južne Europe, koji ima za cilj upotpuniti njihovo znanje o inovacijama u poljoprivredno-prehrambenom sektoru i sektorskim propisima te pružiti pomoć u rješavanju društvenih izazova diljem Europe.

Zašto vrijedi sudjelovati u EIT Food Government Executive Academy (GEA)?

GEA je poseban savjetodavni program koji nudi uvid u izazove povezane s inovacijama prehrambenog sektora, strategijom pametne specijalizacije za inovacije i istraživanje te propisima. Uključivanjem u program postajete dio zajednice predstavnika javnog sektora, uključenih u dizajn, provedbu i/ili praćenje strategije pametne specijalizacije za inovacije i istraživanje povezane s poljoprivredno-prehrambenom industrijom ili u definiranje regulatornih politika.

Koji je cilj EIT Food Government Executive Academy (GEA)?

GEA pruža stručno znanje o izazovima s kojima se suočava svjetska poljoprivredno-prehrambena industrija, vrhunskim tehnologijama prehrambenog sektora i najboljim praksama u upravljanju inovacijama.

Koja je prednost EIT Food Government Executive Academy (GEA)?

GEA okuplja predstavnike javnih vlasti iz zemalja srednje, istočne i južne Europe te stručnjake iz industrije, akademije i europskih institucija koji su uključeni u poljoprivredno-prehrambeni sektor.

Zašto biste se trebali uključiti?

Tijekom Akademije upoznat ćete predstavnike vlade, direktore, menadžere, znanstvenike i druge stručnjake koji rade u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, nevladinom sektoru, europskim institucijama i medijima. Imate priliku steći znanje o inovacijskim ekosustavima u svojoj zemlji, povećati internacionalizaciju poljoprivredno-prehrambenih tvrtki u vašoj zemlji i stopu uspješnosti predstavljanja novih proizvoda.

Kako se prijaviti?

Prijave su otvorene do 15. ožujka 2022. godine, a prijaviti se možete OVDJE.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.