RisingFoodStars – za ambiciozne tek osnovane scale-up tvrtke, pred kojima je prilika za značajan rast na međunarodnom tržištu

RisingFoodStars mrežna je organizacija za uspješne scale-up tvrtke koje mogu promijeniti prehrambeni sektor, omogućujući svojim članovima da sudjeluju kao partneri u svim EIT Food aktivnostima.

Program je namijenjen tek osnovanim scale-up tvrtkama koje su prošle fazu oblikovanja ideja, imaju kupce koji plaćaju i spremne su za značajan rast svjetskih razmjera.

Koje su koristi od uključivanja u Program?

  • Jednostavan pristup i „jedan na jedan“ povezivanje s mrežom vodećih europskih tvrtki, sveučilišta i istraživačkih organizacija u prehrambenom sektoru.
  • Povećana vidljivost i promocija tvrtki sudjelovanjem na najboljim europskim i međunarodnim događajima za start-up tvrtke i prehrambeni sektor.
  • Prilagođena poslovna podrška u povećanju, internacionalizaciji, ulaganjima i prevladavanju tipičnih izazova s kojima se suočava scale-up tvrtka.
  • Brzi pristup EIT Food financiranju.

Prijaviti se možete OVDJE, najkasnije do 10. ožujka 2022. godine, a više informacija pronađite na poveznici.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.