RAZMJENA U SKLOPU PROGRAMA ERASMUS ZA MLADE PODUZETNIKE OD SADA MOGUĆA I IZVAN EUROPE

Uspješna provedba programa Erasmus za mlade poduzetnike donosi značajan iskorak koji Program širi globalno te omogućuje svim zainteresiranim sudionicima razmjenu izvan granica Europe. Naime, novi poduzetnici sa sjedištem u Europi moći će odabrati dodatne željene destinacije u Programu koje uključuju SAD, Singapur i Izrael.

Novi poduzetnici koji su se već prijavili u Program mogu samostalno mijenjati željene destinacije u svojim prijavama ili uz pomoć svojih posredničkih organizacija. Također, novi poduzetnici koji su već imali razmjenu u sklopu Programa, u mogućnosti su sudjelovati u razmjenama izvan granica Europe pod uvjetom da i dalje zadovoljavaju kriterije prihvatljivosti te da su podnijeli novu prijavu u Program. Novi prijavitelji u Program mogu imati samo jednu razmjenu u COSME zemljama ili u novim destinacijama Programa izvan Europe.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.