SPINTeams predstavlja prvu video edukaciju za buduće poduzetnike!

U sklopu projekta SPINTeams, financiranog iz programa Erasmus +, proizašao je prvi od osam modula namijenjenih budućim poduzetnicima. Prvi modul pod nazivom ”Razvijanje osobnih poduzetničkih kompetencija” razvijen je od strane austrijskog partnera na projektu, Sveučilišta u Grazu.

Kroz sami uvod u poduzetništvo, poduzetničke vještine te primjere uspješnih poduzetnika provest će vas Susanne Kamsker, članica znanstvenog osoblja Instituta za poslovno obrazovanje i razvoj te Nina-Nike Velander, vanjska suradnica na istom Sveučilištu, ali i uspješna poduzetnica.

Interaktivni webinar kao i materijal za učenje možete pronaći na ovoj poveznici.

Ovo je prva od osam besplatnih radionica koje će se održavati online u razdoblju od studenoga 2021. do lipnja 2022. godine, a cilj im je unaprijediti znanje o poduzetništvu i poslovanju, ali i omogućiti različitim subjektima otvaranje vlastitog poslovanja uz pomoć stručnjaka i alata koji će se predstavljati u svakom pojedinom modulu.

Svi koji su se već registrirali za sudjelovanje, osim samih edukativnih radionica dobit će i pristup  Rebelbase platformi putem koje će imati mogućnost umrežavanja, suradnje s mentorima i investitorima, ali i korištenja različitih alata za izradu poslovnog modela.

Sljedeći modul koji će se baviti razvijanjem poslovne ideje i poslovnog plana te partnerima i partnerstvima izlazi već tijekom ovog mjeseca!

Sve novosti vezane uz projekt pratite na službenim stranicama projekta http://www.spinteams.eu/.

A pronaći nas možete i na društvenim mrežama https://www.facebook.com/SPINTeams/.

Iskoristite priliku i (P)ostanite poduzetnik!

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.