STUP – PORTAL ZA STUDENTE FERIT-A I POSLODAVCE PROSLAVIO PRVI ROĐENDAN

Logo_UNIOSPortal za studente FERIT-a i poslodavce je 1. svibnja 2017. godine proslavio svoj prvi rođendan. Radi se o Portalu za studente FERIT-a i poslodavce koji ima za cilj još tijekom studiranja približiti studente i njihove buduće poslodavce. Partnerske tvrtke na Portalu imaju priliku oglašavati otvorena mjesta za stručnu praksu, mogućnosti izrade završnih/diplomskih radova, stipendije, slobodna radna mjesta i sve ostale sadržaje i aktivnosti koje su od interesa za studente. Fakultet preko portala STUP redovito obavještava tvrtke o nastavnim i izvannastavnim aktivnostima u koje se tvrtke mogu uključiti.

U 12 mjeseci svog postojanja, Portal je okupio 246 partnerskih tvrtki korisnika, omogućio više od 300 otvorenih stručnih praksi, organizirao 41 gostujuće predavanje tvrtki na FERIT-u te okupio više od 200 studenata u „bazi studenata zainteresiranih za suradnju s tvrtkama“.

Radi se o egzaktnim brojkama i mjerljivim pokazateljima, a plan je uvođenje novih detalja kako bi Portal bio još korisniji za svoju ciljanu grupu korisnika što mu je i glavna svrha.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.