ISKORISTITE BESPOVRATNA SREDSTVA KROZ PROGRAME EUREKA, EUROSTARS I SME INSTRUMENT

U sklopu programa EUREKA i Eurostars, mali i srednji poduzetnici imaju priliku pokrenuti i uložiti u istraživačko-razvojne aktivnosti te na taj način jačati njihov inovacijski kapacitet. SME Instrument je natječaj u okviru programa Obzor 2020 namijenjen visoko inovativnim malim i srednjim poduzećima s velikim potencijalom rasta, koja imaju globalne ambicije drastično promijeniti postojeće stanje na tržištu.

Opširnije

IZDVOJENI EEN POZIVI ZA SURADNJU

– Poboljšanje dodataka prehrani za tretiranje netolerancije na laktozu
– Obzor 2020 – SME Instrument – Faza 1: traže se partneri koji se bave vodama/kontrolom poplava
– Protuupalni prirodni proizvodi
– H2020-ICT-16-2017: traže se MSP ili industrijski konzorcijski partneri koji bi izradili studiju korištenja velikog broja podataka u aplikaciji
– Inovacije u području otpada
– Talijanska tvrtka koja se bavi razvojem softvera za upravljanje vinarijama, traži partnere za tehničku suradnju ili zajedničko ulaganje
– Srpska tvrtka traži proizvođače i/ili veletrgovce ekološkog/konvencionalnog smrznutog voća

Opširnije

Kraći put do američkog tržišta

2nd Chicago Collaboration Week: Renomirani svjetski stručnjaci dolaze u Hrvatsku razmijeniti iskustva u području kreiranja ekosustava za poticanje poduzetništva i inovacija Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), u suradnji sa nevladinom organizacijom WorldChicago i Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Ministarstvom vanjskih poslova SAD-a, uz partnere Tehnološki park Varaždin i Tehnološki park Zagreb/RAZA, […]

Opširnije

Radionica: Organska i održiva poljoprivreda

IFOAM, Proizvođačka organizacija ECOGOS d.o.o., Razvojna agencija Splitsko-dalmatinske županije (ReraSD), LAG Karašica, Županijska komora Osijek-HGK, Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje 29. ožujka 2017. godine organiziraju cjelodnevno predavanje i radionicu na temu organske i održive poljoprivrede. Radionica se održava u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Osijeku, Europske Avenije 13, Osijek, a predavači su predstavnici svjetske i […]

Opširnije

Studenti Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek na edukaciji za inovativni poslovni plan

Kada je riječ o pokretanju vlastitog posla, poslovni plan je neophodan dokument koji je ključ za ulazak u poduzetničke vode. Zaključili su to i studenti Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek na radionici Inovativni poslovni plan koju je na Fakultetu održao prof.dr.sc. Ivan Štefanić, direktor TERA Tehnopolis, u četvrtak, 16. ožujka 2017. godine. Kada […]

Opširnije

Razgovarajte o poljoprivredi s europskim povjerenikom Philom Hoganom

Imate pitanja o prosperitetu ruralnih zajednica i otvaranja radnih mjesta u ruralnim područjima? Zanima Vas iskorištavanje najnovijih inovacija radi stvaranja održive poljoprivrede? Ili možda kako trgovinski sporazumi pridonose povećanju izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda? Dođite i izravno pitajte europskog povjerenika za poljoprivredu i ruralni razvoj Phila Hogana, ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i europarlamentarku Marijanu Petir. Dijalog s […]

Opširnije

CROATIAN TOURISM CAN HELP YOU IN YOUR OWN BUSINESS!

Enrico is a entrepreneur from Marotta, Italy who runs a travel/tour operator agency specialized in the production of wine and food and arts and cultural packages in the Marche region. He found Duška, an entrepreneur from Croatia, with a lot of experience in running a tourism and travel agency. Duška knew for Erasmus student exchange […]

Opširnije

GAINING NEW SKILLS AND EXPERIENCE FOR NEW IT COMPANY

Filippo is a student from Italy, who along with his mother, runs their start-up ALTER EGO al Tuo Servizio. It is an agency for the dispatch of administrative practices and the service of commercial reception office in outsourcing, for professionals, factories and individuals subjects. Filippo had acquired a considerable experience in ICT sector, but he […]

Opširnije

SMELLS LIKE SUCCESS

Ana from Croatia wanted to expand her knowledge about the day-to-day work of a gourmet restaurant, especially in the detail how the daily work as well as the event management is organized, how the process are defined and the management of the staff in the kitchen as well as the service. She also wated to […]

Opširnije
Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.