BUDI UZOR®  2017.

9.-11. studenoga 2017. godine, Dvorana Gradski vrt, Osijek

Obzirom da su srednjoškolci ciljana skupina koja se nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja mora odlučiti za svoje buduće obrazovanje/zanimanje, od ove godine je i njima pružena prilika za sudjelovanje na natjecanju Budi uzor®. Srednjoškolcima koji svoje obrazovanje žele usmjeriti u područje poslovnog planiranja te razvoj svojih inovativnih ideja u stvarne poduzetničke pothvate, Natjecanje je odlična prilika za početak njihovog prvog poduzetničkog i poslovnog uspjeha.

Pred nama je finale ovog najvećeg i najstarijeg hrvatskog Natjecanja koje će se održati u studenom 2017. godine u Osijeku pod temom „Smart Cities“. Finalna svečanost je prilika za prezentaciju poslovnih planova pred zahtjevnim žirijem kojeg čine ekonomisti, bankari, profesori i poduzetnici. Dodjeljuju se priznanja za sudjelovanje u finalu te zlatna, srebrna i brončana medalja, a da bi natjecanje bilo još zanimljivije, svake godine su, uz pomoć partnera i sponzora, osigurane zanimljive nagrade.

Što sudionici mogu postići sudjelovanjem na Natjecanju?

  • Izradom poslovnog plana i postera prema uputama TERA tima, stječe se pravo na potvrdu o sudjelovanju na Budi uzor® 2017. koja se može uvrstiti u životopis.
  • Finalisti dobivaju potvrdu o sudjelovanju u finalu Budi uzor® 2017., besplatne edukacije i predinkubaciju.
  • Najkvalitetniji poslovni planovi se nagrađuju zlatnom, srebrnom i brončanom medaljom. Autor najboljeg poslovnog plana se nagrađuje posebnom nagradom „GRAND PRIX BUDI UZOR® za najbolji poslovni plan“.

Izrada poslovnog plana je unaprijeđena i olakšana uz korištenje web aplikacije „Alat za izradu poslovnog plana“. Aplikacija sadrži sve dijelove poslovnog plana koji trebaju biti ispunjeni, a automatska kontrola unesenih podataka te automatsko popunjavanje proračunskih polja na bazi unesenih podataka olakšava pisanje poslovnog plana. Tijekom cijelog procesa izrade, korisnicima je omogućeno mentoriranje u formi komentara na pojedine stavke poslovnog plana.

Prijava za srednjoškolce se odvija na isti način kao i za studente. Prijave se zaprimaju najkasnije do 1.10.2017. godine. Svi sudionici mogu izradu poslovnog plana značajno olakšati korištenjem sveučilišnog udžbenika Inovativno3 poduzetništvo kojega mogu naručiti putem e-pošte na i3p[at]tera[.]hr.

Prihvaćam
Više

Pravila o kolačićima

web.tera.hr koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva -> saznaj više. Nastavkom korištenja web.tera.hr stranica slažete se sa korištenjem kolačića.